Fönsterputs – Rut

“Jättetrevligt bemötande och väldigt fina fönster! Vi har aldrig haft så fina fönster.”  Karin & Andreas, Kungsholmen.  läs mer, bilder….

KLARA RUTAN är en professionell fönsterputsfirma för alla typer av fönsterputsningar i hela Storstockholm.

Vi putsar allt från:

PRIVATPERSONER – KONTOR – HOTELL – FASTIGHETER – BUTIKER – SKOLOR – FÖRETAG

Tvåsidig fönsterputsning

Detta innebär att fönstret putsas på både in- och utsida. Oftast sker det med fasta fönster eller med fönster som inte är delbara.

Fyrsidig fönsterputsning

Detta innebär att fönstret putsas både på in- och utsidan men även mellan glasen. Detta är det normala och vanligaste sättet att tvätta fönster på. Det förutsätter att fönster består av minst två glas som är delbara.

Sexsidig fönsterputsning

Detta innebär att fönstret putsas både på in- och utsidan men även mellan glasen. En förutsättning är att fönster består av minst tre glas som är delbara.

Spröjsade fönster

Glaset är uppdelat i mindre rutor genom tunna trälister. Det är viktigt att veta hur många spröjsar det sitter i varje fönster.

From den 1 juli 2009 gäller Direktavdraget för hushållsnära tjänster.
Klara rutan administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket. Smidigt och enkelt för dig som kund.

Rut-avdraget
RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet rut-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, barnpassning och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

För vem gäller avdraget?
1. Du måste fylla minst 18 år det år du köper tjänsterna
2. Du måste vara obegränsat skatteskyldig i Sverige

Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.

Hur stort är avdraget?
Du får upp till 25 000 kronor i skattereduktion. Är ni två blir maxavdraget 50 000kr. Dock kan avdraget aldrig bli större än det belopp som du/ni ska betala i slutlig skatt.
För mer information rekommenderar vi att ni läser Skatteverkets Broschyrer eller besök sidan:

www.skatteverket.se/husarbete
Skattereduktion för husarbete
Skattereduktion genom fakturamodellen

Mvh, Klara rutan fönsterputs.

Vi utför fönsterputs i Norrmalm, fönsterputs Vasastan, fönsterputs Östermalm, fönsterputs Kungsholmen, fönsterputs Hammarby Sjöstad,  fönsterputs Södermalm, fönsterputs Gamla Stan, fönsterputs Solna, fönsterputs Lidingö, fönsterputs Nacka, fönsterputs Nockeby, fönsterputs Hägersten, fönsterputs Lilla & Stora Essingen,  fönsterputs Älvsjö, fönsterputs Enskede, fönsterputs Liljeholmen, fönsterputs Gröndal, fönsterputs Aspuden, fönsterputs Årsta, fönsterputs Bromma, mm.

Integritetspolicy – Cookies © 2019  – Klara rutan fönsterputs Stockholm

webfather.se

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg